Alla inlägg under juni 2010

Av Jennie - 5 juni 2010 13:48

Nu har jag varit och hämtat nicke i Dalsjöfors. Idag gick det sämre att köra bil bara för att jag inte va själv, men jag orkar inte ens höra någon mer gång hur man ska göra hit å dit, JAG KÖR SOM JAG VILL. punkt slut.


Jag vill ha mat. Och lite varmare väder , sen är jag väl ganska nöjd förutom att det är en såndära jobbig dag då jag tänker mycket på katastrofer. Typ att jorden ska gå under och sånt. Jag orkar inte ens med att höra det heller.


Av Jennie - 5 juni 2010 11:37

Godmorgon! Inatt har jag sovit fantastikst bra faktikst! Jag somnade innan halv elva och vid halv tolv ringde fredrik och väkte mig men det gjorde inget för jag väntade på att han skulle ringa=) Då gick jag ner och kissade med, för jag kissar verkligen sjuuuuukt mycket på nätterna! Jag hinner nästan somna på toaletten innan jag har kissat klart för att det kommer så mycket kiss.

Men sen sov jag så sött rån halv tolv till halv åtta i morses, då va jag lika kissnödig igen! Och här är det ju så längt till toan, man måste gå ner en hel våning! Jag hinner nästan kissa ner mig på den biten.


Mamma och pappa har ett helt nytt och frächt badrum, men jag gillar inte att vara där inne, för jag har mått illa under helatiden det har funnits, så jag mår typ illa så fort jag går in där, och det är ju tråkigt, för det känns som värsta hotellbadrummet, när man är på ett bra hotell alltså..


Föressten så fattar inte jag att det ens kan få plats en tio cm stor bäbis i mig när min mage är så liten?! Visst, på kvällen känns magen stor som ett hus, men det är ju all mat och allt kiss som kommer komma ut på natten, men på morgonen så är den så liten så liten.

Tänk om vi kommer till ultraljudet och dom säger att det inte ens är en bäbis där inne?  Käre tid..

Föressten ska vi på ultraljudet den 16:e Juni, har jag ens skrivit det någon gång?

Jaja, nu vet ni i alla fall.


Nu ska jag gå ut och se om man fryser ihjäl av nordanvindarna eller om det går att vara utomhus såhär den femte juni.



Av Jennie - 4 juni 2010 21:19

Nu är ni nog jäkligt trötta på att höra det här; Men jag är SÅ trött! Verkligen helt utmattad. Jag nattade precis min lillebror genom att läsa två godnattsagor, en om en björnfamilj, och en om halvad och brandbilen och jag somnade nästan själv. Eller jag hade nog gjort det om jag inte visste att jag måste borsta tänderna och tvätta av sminket och sånt jobbigt. Varför tvättar man egentligen inte av sminket så fort man kommer hem? För det fins inget jobbigare när man är trött och bara vill SOVA!


Idag har jag kört bil helt själv. Jag skjutsade kläder till min bror som är hos en kompis i Dalsjöfors. Det gick väldigt bra. Mycket bättre än när det är någon som sitter brevid och tjötar på mig.

Jag borde nog köra mera själv.


Jag har köpt ett par skor idag med. Mina älskade ballerinas som jag hade förra året försvann mystiskt när vi flyttade. Jag kan inte fatta vart dom är. Men nu har jag köpt ett par andra iaf och dom är med fina. Men inga slår dom söta jag hade förra året. Jag komer inte ge upp hoppet om att dom kommer fram!


Nä, sängen bums! Jag somnar här snart! Och inatt sover jag ju hemma så jag blir helt själv i sängen. Ingen Fredrik=( Han är och lanar i Hillared.


Jaja, godnatt!

Av Jennie - 3 juni 2010 22:06

Herregud klockan är redan över tio! Och jag ska upp vid sju i morgon! Hur ska jag ens orka det? MEn jag ska sluta lite tidigare i alla fall och det är ju skönt när det är såhär fint väder! Men det är inte särskillt varmt ute tycker jag inte?! Fast inne är det för varmt!


Nä men om man skulle ta och skölja av sig lite skit och sedan umgås lite med sin säng..


Hörs i helgen, med bilder!!=)

Av Jennie - 3 juni 2010 20:36

Ja, ännu en gång är jag hemma från jobbet, det har även idag varit riktigt varmt och mycket att göra!


När jag började på Mcd en gång i tiden, för sisådär tre år sedan så hade jag storlek 27 på brallorna. Och det är det minsta och dom va förstora. Det va då det.

Sedan gick jag upp några kilo den första sommaren och då passade 27:orna. Sen gick det något år och jag tyckte att 27:orna blev lite trånga så jag bytte till ett par 28:or. Dom hade jag länge länge, alltså tills jag blev gravid. Ja, sen bytte jag dom till ett par 29:or. Och nu har jag ett par 30:or, och nu kan jag fan inte stänga dom heller.

Herregud. Ska jag behöva ge efter och ta ett par 32:or? Jag i ett par 32:or känns så fel lixom. Nu kan ingen komma och säga att jag är liten längre! Haha!


Vi får väl se vart detta slutar. Nu ska jag äta iaf!


Hej.

Av Jennie - 2 juni 2010 22:13

Herregud vilken varm dag! Men skönt såklart! Jag vill ha mer av detta vädret! Mycket mer! Man blir en så mycket lyckligare människa!

Och för ovanlighetens skull så grillade vi idag=) Och i helgen ska jag grilla med mamma och pappa=)

Bebisen kommer nog blir mätt på grillat snart!


Jag tänkte berätta om varför bloggen heter Älskade Ingen.

Dels känns den dom en ingen. Ibland känns det som att den inte finns. Man kan ju inte se den, eller höra den, men snart kan jag väl för hoppningsvis känna den. Det är helt enkelt ingen, samtidigt som det är någon. Ingen är Älskad i alla fall.

Men titeln fick jag faktiskt från en bok somheter precis så, Älskade ingen. Det handlar om en tjej och en kille som är väldigt unga och blir oplanerat med barn. Tjejej bestämmer sig för att behålla barnet och hon får inte direkt mycket stöd, hennes kille får inte umgås med henne längre för hans mamma som verkligen inte stödjer beslutet och en gång är hon påväg att göra abort, men smiter från sjukhuset i sista stund för att det inte känns rätt. I boken skriver hon brev till ingen i magen som är så vackra! Breven beskriver väldigt bra hur man känner för ett liv som växer inuti. Hur otroligt svårt det kan vara, men hur värt det är.

Boken slutar med att hon får sitt barn och även om alla va emot det från början och under hela graviditeten så kan ingen inte känna kärlek för det lilla barnet. Det blev ett rätt beslut.


Det är en underbar bok. Men jag hittar den verkligen ingenstans! Jag kommer inte ihåg vad författaren heter heller. Om någon vet vilken bok jag pratar om så kan väl den vara snäll och säga det? Vart den finns? Finns den ens? Det måste ju finnas gamla exemplar på ett bibliotek?


Jaja, nu är jag så otroligt trött så jag kommer somna här i soffan snart. Klockan är redan halv elva och jag ska upp ganska tidigt i morgon igen så det är dax att sova!


Jag lovar att jag ska bli bättre på att lägga in bilder! Det är bara det att maninte tar så  mycket bilder när man jobbar mycket och sånt! Men det är bara en månad kvar tills jag går på fem veckors semester=) Herreguuud! vad jag längtar!


Puss å godnatt!

Av Jennie - 1 juni 2010 18:16

Nu är jag åter igen utmattad. Jag har sprungit som en tok heladagen och varit otroligt kissnödig och jag hann inte ens kissa. Eller äta.

Men nu sitter jag åter i min soffa och idag kan jag njuta lite mer av det för jag städade ju så fint igår, halva lägenheten är i alla fall ren. Fredrik har lovat att göra mat till mig snart.


I morse när jag kom till jobbet så frågade en jobbarkompis som är utländsk och väldigt godhjärtad mig om jag fått någon present av min pojkvän för att jag är gravid. Då sa jag att jag inte hade fått det och då blev han förvånad. Tydligen så ger dom kvinnan presenter för att hon är gravid i hans hemland. Men då tyckte jag att det va lite fel, för varför ska mannen ge present till kvinnan när han faktiskt är lika gravid själv egentligen?

Nä, även om jag såklart förstår att det är en vacker gest så tycker jag inte att det ska vara så.


Nä, om jag skulla försöka orka sätta upp gardiner i köket med och sen vika in tvätten som jag va duktig och tvättade igår. Sen ska jag även ha ett analyssamtal med frugan, hon hade visst något intressant att säga mig!


Later!

Av Jennie - 1 juni 2010 00:16

Okej, lite sent men det blev en film hos grannen med. Grillat va gott idag med, kan det ens vara äckligt? Efter denna sommaren så kommer jag nog nästan vara trött på det, om det nu är möjligt.

Jaja, en bild lovade jag och det ska ni få.

Jag ska upp om 7 timmar så jag avslutar här! Godnatt!


 

Ja dagen putmage alltså. Nu känns det som att jag gav er falska

förhoppningar när jag skrev innnan att den kändes så stor idag.

Den gör inte det längre faktiskt. Men men, något är det ju alltid.

Det är v.17 i morgon med! Tiden går alldeles för fort!

Presentation


Jag heter Jennie och bor i Borås i en lägenhet med min pojkvän Fredrik. Vi väntar vårat första barn och det är det jag hade tänkt att denna bloggen ska handla om=). Bloggar om mina tankar och känslor och sånt som händer om dagarna.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards