Alla inlägg den 25 juni 2010

Av Jennie - 25 juni 2010 12:13

Morning.

Idag fick jag strikta order om sovmorgon och att inte en enda väckarklocka skulle vara på så det va ju bara att lyda, annars vet jag inte vad som hade hänt. Fredrik va alltså skiiiiiiit trött igår. Men vid kvart i elva vaknade jag upp och så även Fredrik fem minuter senare. Jag älskar att ligga i sängen occh bara känna dom mjuka lakanen på morgonen. Jag har verkligen svårt att gå upp!


Men om en liten stund ska jag äta frulle och sen ska jag tvinga Fredrik att hjälpa mig att vika alla lakan som hänger överallt och sen ska jag dusha min smutsiga kropp och packa inför Ö-livet som väntar under dagen. Jag kommer ju lätt behöva filtar och alla varma kläder jag kan hitta. Midsommar är efter mina erfarenheter sen tidigare den kallaste årstiden vi har. Det kan nog bero på att det alltid är lite halv taskigt väder men man vill vara fin och tar på sig någon klänning och ett par tuuuunna strumpbyxor och ser glad ut. Det brukar sluta med att jag har på mig alla jackor och mjukisbrallor jag kan hitta. Och det kan man ju inte hitta på en Ö om man inte har varit smart och packat ner det.

Sen kommer jag behöva toalettpapper. Ja, idag ska jag kissa i naturen. Vi ska åka vid fyra och vi kommer väl komma hem någon gång mitt i nattten, och vet ni hur många gånger en havande kvinna kan bli tvungen att kissa under den tiden?

Alldeles för många.


Föressten så är det v.20 idag! Jag ska väl göra ett mera ingående inlägg om det senare eller i morgon, beror på vad jag hinner med. Bra känns det i alla fall!


Jag måste verkligen äta nu innan jag blir helt out of näring!

Presentation


Jag heter Jennie och bor i Borås i en lägenhet med min pojkvän Fredrik. Vi väntar vårat första barn och det är det jag hade tänkt att denna bloggen ska handla om=). Bloggar om mina tankar och känslor och sånt som händer om dagarna.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards