Direktlänk till inlägg 25 oktober 2010

Handikappad och höggravid

Av Jennie - 25 oktober 2010 14:05

Det är v.37 nu. Jag känner hur bebisen känner sig redo för livet utanför mig. Den bara väntar på rätt tillfälle tror jag. Han tycker det är otroligt obekvämt att ligga där inne och trängas numera. Hela dagen igår hade jag ont i magen för att han tränger så, sen på kvällen blev det bara värre såklart, alltid ska det vara värst på natten. Jag hade så förbannat ont på vänstra sidan och mot mitten och jag förstod inte vad det kunde vara. Men jag somnade tillslut ändå några timmar, men jag vaknade runt 5 och kunde inte somna om. Sen gick Fredrik till jobbet vid halv 7 och då ringde jag mamma och undrade vad jag skulle ta mig till med denna smärta, men hon visste ju såklart inte det, men jag värmde vetevärmaren och blev sugen på ett glas varm mjölk och så gick jag runt lite och sen försökte jag somna och det gick och när jag vaknade igen vid 12 (!) så va det borta. Det va så skönt!

Jag tänkte ringt specialistmödravården vid 8 när det öppnade men då hade det ju gått  över litegrann och jag kunde sova igen så jag gjorde inte det. Smärtan kom nog för att bebis låg så himla obekvämt i min mage hela dagen igår.

Jag läste igår att det är ett hormon hos bebisen som signalerar till min kropp att nu är det för trångt, som gör att förlossningen startar. Isånna fall borde den starta vilken sekund som helst för det känns nästan som att han ligger så obekvämt att han blir irriterad där inne.

Men jag har inte alla saker än. Badbalja tex. Det skulle vi ju inte köpa för många i släkten hade det men nu känns det som att vi kanske borde köpa en i alla fall.


I helgen ska jag och mamma och momor åka ner till Malmö och hämta allt vi ska ha därifrån. Om jag inte känner att det känns alldeles för riskabelt då, för då får dom åka själva. Skulle inte kännas kul att vara där nere när allt sätter igång. Visserligen är ju nina där då, men ändå! Inte Fredrik och det är definitivt inte rätt plats i landet=) Jag villl vara hemma då.


Jag kan ju hälsa foglossningen välkommen nu med. Herregud, jag kan knappt gå, eller vända mig i sängen eller något annat. Det är nästan så att om jag inte håller  mig när jag går så ramlar jag. Eller det blir väl så snart. Det sitter bara på ena sidan, vid ländryggen och ner i skinkan och idag känns det ner i benet med.

Jag tvättar idag, så det är en enorm kamp att ta sig upp och ner med tvättkorgen! Nästa gång bokar jag tvättid när Fredrik är hemma för detta går inte, inser jag.


Ja, det var väl allt om mitt handikappade tillstånd och mina smärtor för tillfället. Några som vågar sig på att börja gissa datum än?

 
 
Ingen bild

Jos

25 oktober 2010 14:27

Visa magen!! :)

Jennie

25 oktober 2010 15:48

haha, jaja jag ska.. önskar såååå mycket att jag hade värsta systemkameran, och någon som är bra på att ta kort i närheten. Men jag ska ta en liten bild med min mobil senare dååå..=)

 
.sandra

.sandra

25 oktober 2010 15:02

Jahr ju sagt 17 eller 19. Men lillkillen kanske tittar ut tidigare trotts allt. Så kanske borde jag satsa på 7 eller något liknande. :D

http://ordavsandra.blogg.se

Jennie

25 oktober 2010 15:47

ja, visserligen har jag inga andra tecken än att det känns trångt att komma med, för foglossning är ju inget tecken på förlossning, men jag har bara en känsla av att det snart är dax. Jag tänker inte gissa=)

 
Ingen bild

Marica

25 oktober 2010 17:15

jag tror att lillen kommer den 3e ;)

Jennie

25 oktober 2010 18:43

jasså=) det va tidigt gissat=) jag ska skriva uppp allas gissningar tänkte jag... så du har alltså bestämt dig för den 3:e?=)

 
Ingen bild

Anne-Lie

25 oktober 2010 21:21

Hejsan!

Ja foglossning är inte kul!! Huga! Man vet inte om man ska sitta eller ligga...om man ska ta det lugnt och vila eller om det är bra att hålla igång...gör ont vilket som!
Men snart är det över.....-)!!! Jag tror att bebis kommer den 10:e.....
Kram på er alla 3!

Jennie

25 oktober 2010 22:12

nä, det är verkligen inte trevligt. På kvällarna kommer det en massa sammandragningar med, då går det verkligen inte att röra sig! Jag satsar på att ta det lugnt men att göra vardagssysslor, typ tvätta och diska och städa så gott det går, det får räcka som hålligång. Jag noterar att du gissar den 10:e=) ska bli kul att se om någon gissar rätt!

 
Ingen bild

marica

27 oktober 2010 13:48

jag VET att han kommer den 3e, vi har snackat om det jag och lillkillen ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jennie - 4 februari 2011 10:53

Hejsan! ville bara påminna om att jag har en ny blogg, för att denna inte funkar så bra! Men besök mig på: alskadeingen.blogg.se   ...

Av Jennie - 2 december 2010 15:51

Hejsan. Ledsen för dålig uppdatering, men det har ju hänt en del den senaste veckan=) Gabriel valde ju inte att komma ut själv så det blev igångsättning på Måndagen den 22:a. För er som inte vet redan alltså. Fast det gör väl dom flesta. Ha...

Av Jennie - 15 november 2010 15:52

Nu väger jag 69 kg, bara så ni vet. Om ni någongång ska kalla mig tjock så är det nu, för jag tänker ALDRIG mer vara tjock. Om jag inte blir gravid nån mer gång i livet då så klart. Men fattar ni!? Jag har gått upp 16 kilo! Det är nästan inte okej. O...

Av Jennie - 11 november 2010 18:24

Hejsan. Verkligen ledsen att jag bloggar så sällan nu för tiden. Det är denna DUMMA datorn som inte klarar av min bloggsida. Ni skulle inte heller blogga om det tog hundra år att skriva ett inlägg. Jag får till och med vänta när jag måste sudda lit...

Av Jennie - 29 oktober 2010 17:09

Hejsan. Nu ska ni få höra! Det kan möjligtvis vara lite intimt så ni som känner att ni inte vill ta del av lite halvintim info om mig kan ju sluta läsa här.. Jo, igår upptäckte jag att mina bröst har börjat läcka! Visserligen läcker dom inte a...

Presentation


Jag heter Jennie och bor i Borås i en lägenhet med min pojkvän Fredrik. Vi väntar vårat första barn och det är det jag hade tänkt att denna bloggen ska handla om=). Bloggar om mina tankar och känslor och sånt som händer om dagarna.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards