Alla inlägg den 29 juni 2010

Av Jennie - 29 juni 2010 22:31

Nu har jag fyllt i ända till v.20 i min gravid fylla i bok=) Väldigt praktiskt! Lite tråkigt att fylla i 20 veckor i rad men jag har inte kommit på tanken att köpa en sån bok förräns nu. Jag måste börja ta fler bilder på mig själv med men det känns aldrig som att magen blir större men tydligen så blir den det. Det är många som tycker att det syns nu i alla fall. Om jag har kläder som tillåter att det syns alltså.


Såhär ser min bok ut:


 

Fick ingen bättre bild faktiskt=) Men ni ser ju lite i alla fall.   Och här har jag fyllt i v.20=)


Sängen nu!

Av Jennie - 29 juni 2010 19:40

Godkväll!  Jag är hemkommen från jobbet och jag har även hunnit med att beställa pizza och kycklingrulle till mig och Fredrik. Det va gott!


Det har varit en VARM dag. Jag har verkligen svårt för värme nu. Kanske inte när jag är ute och det fläktar emellanåt och man inte gör så mycket. Men när man arbetar känns det helt ofantligt jobbigt! Dumt...

Men nu är det en dag kvar, sen är det semester i fem veckor för hela slanten. Dom elva första dagarna har jag INGET att göra förutom att rensa ur min garderob på allt jag inte kommer kunna använda förräns nästa år säkert, så om det är någon som vill ses SÅ HÖR FÖR GUDS SKULL AV ER!  Jag har all tid i hela världen att ses!


Men på torsdag!! Då är det Oliven som gäller! Jag ska äta mig så mätt på så otrooligt god mat! Jag ska vara mätt i flera dagar typ. fast det går inte ens för jag får ju inte direkt ha näringen för mig själv!

Påminn mig om att jag måste boka om mitt barnmorskebesök den 27:e Juli med, för då är jag i Finlandia!


Nä, nu ska jag fylla i min Gravid-fylla-i-bok som jag har beställt! Man fyller i vecka för vecka så att man inte glömmer hur det va=) Det tycker jag är väldigt bra för jag vill verkligen inte glömma!

Jag har nästan redan glömt hur det va precis i början!!


Later!

Presentation


Jag heter Jennie och bor i Borås i en lägenhet med min pojkvän Fredrik. Vi väntar vårat första barn och det är det jag hade tänkt att denna bloggen ska handla om=). Bloggar om mina tankar och känslor och sånt som händer om dagarna.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards