Alla inlägg den 8 juni 2010

Av Jennie - 8 juni 2010 20:48

Shit vad jag har längtat hit till soffan inlindad i min mjuka filt de senaste timmarna!

Vi va och kollade på nickes bal ikväll och det ÖSREGNADE! Självklart skulle min bror med kavaljer komma typ sist så där stod vi snällt och väntade i en och en halv timma i ösregn och blåst och en jävla massa tanter som petade mig i ögonen med sina jävla paraplyer! Jag va verkligen riktigt irriterad! Och folk som röker! Ja även ni som röker som läser min blogg, snälla, tänk på att man kanske inte ska röka mitt i en folksamling. Det är så respektlöst och jag skulle kunna skriva 15 A4 sidor om vad jag tycker men jag ska inte det. Men rök inte på mig. Jag är för helvete gravid och jag uppskattar inte att andra ska förgifta vårat barn. Och nej, det är inte jag som ska flytta på mig.

Dessutom så va det ju väldigt många barn i närheten, min lillebror tex, och hur bra är det att röka jämte dom? Ja, jag låter som en moralkärring i klimakteriet men låt mig göra det då!


I vilket fall så va nicke mycket stilig och så, även om det regnade och jag såg ganska många andra som jag känner.

Jag berättade inte för farmor och farfar att jag är gravid occh jag har SÅN ångest över det men jag har så svårt för att bara säga det, om inte annat lär dom ju ha sett det för idag har magen på någon konstigt sätt blivit väldigt synlig, ända sen i morses har den kännts som en ballong. Jag har fått ganska många blickar och kommentarer men det är bara roligt=) Man vill ju få lite bekräftelse på att det faktiskt finns något där inne nu=)


Sen, till den mest fantastiska nyheten idag! Vi har köpt en fantastisk säng! Den kommer i morgon hemkörd och uppbärd och allting och den är 1.80 bred! Vi tror knappt att den får plats men vi kan ju faktiskt inte anpassa sängen efter lägenheten när vi inte kommer bo här för alltid, sängen kommer vi ju ha länge lixom. Så det fick bli en riktig dubbelsäng och på köpet fick vi med två kuddar och två täcken med=) Inte för att dom vi har är dåliga, men det kom med i priset=) 6000 fick vi ge, och det va alltså rabatt på det. Så sängen hade kostat mer egentligen. Skitskön va den!


Nä nu måste magen ha mat! Det kommer föressten lite bilder från balen sen med och en på magen tror jag=)


Later!

Av Jennie - 8 juni 2010 11:56

Godmorgon. Idag hade jag ställt klockan på tio. Det kändes lagom och vi gick upp då med=)

Malin ringde och frågade om hon fick komma och hälsa på så hon kommer troligen på ett litet besök senare. Men föst ska jag och fredrik gå till stan, först vårdcentralen för att försöka bota fredriks enorma pollenallergi som aldrig vill gå över och sen till möbelcity för att kolla på en säng..

Hoppas!!! Våran säng står ju just nu på golvet och skräpar och dessutom är den så ful och obekväm att den förtjänar inget annat än att hamna i soporna! jag ska skratta åt den när vi slänger den.


Idag har jag en tajt klänning på mig. Det gav mig problem, för jag har strumpbyxor på mig med, och dom gör så att det ser ut som att jag har dubbla höfter. Men när jag drog upp dom såg det ut som att jag hade trippla magar. Då föredrog jag dubbla höfter. Och min rumpa har ändrat form tror jag. Eller jag vet inte men den känns inte som vanligt. Jag kanske har blivit lite fet ändå?


Jag vet inte hur man tacklar sånna här problem, för jag har aldrig haft dom förut, förutom en gång när jag precis hade börjat på Mc donalds och hade börjat med ett par p-piller som kunde göra att man gick upp i vikt samtidigt. Då blev mina bröst helt hysteriska och växte ur alla mina små söta Bhar så jag fick köpa nya som är så stora att jag inte ens kan ha dom nu, och jag fick inte på mig mina rosa jeans längre och ja, jag blev faktiskt lite större än vanligt helt enkelt, men det gick över på typ tre månader. Sen va jag som vanligt igen och fick lägga undan alla stora bhar och fick leva med mina minipattar igen. Jag kunde väl fått behålla brösten i alla fall tycker man ju, men icke.


Nä nu ska vi gå till stan och fixa så att Fredrik kan leva ett normalt liv igen.


Bye!

Presentation


Jag heter Jennie och bor i Borås i en lägenhet med min pojkvän Fredrik. Vi väntar vårat första barn och det är det jag hade tänkt att denna bloggen ska handla om=). Bloggar om mina tankar och känslor och sånt som händer om dagarna.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards