Alla inlägg under juni 2010

Av Jennie - 8 juni 2010 20:48

Shit vad jag har längtat hit till soffan inlindad i min mjuka filt de senaste timmarna!

Vi va och kollade på nickes bal ikväll och det ÖSREGNADE! Självklart skulle min bror med kavaljer komma typ sist så där stod vi snällt och väntade i en och en halv timma i ösregn och blåst och en jävla massa tanter som petade mig i ögonen med sina jävla paraplyer! Jag va verkligen riktigt irriterad! Och folk som röker! Ja även ni som röker som läser min blogg, snälla, tänk på att man kanske inte ska röka mitt i en folksamling. Det är så respektlöst och jag skulle kunna skriva 15 A4 sidor om vad jag tycker men jag ska inte det. Men rök inte på mig. Jag är för helvete gravid och jag uppskattar inte att andra ska förgifta vårat barn. Och nej, det är inte jag som ska flytta på mig.

Dessutom så va det ju väldigt många barn i närheten, min lillebror tex, och hur bra är det att röka jämte dom? Ja, jag låter som en moralkärring i klimakteriet men låt mig göra det då!


I vilket fall så va nicke mycket stilig och så, även om det regnade och jag såg ganska många andra som jag känner.

Jag berättade inte för farmor och farfar att jag är gravid occh jag har SÅN ångest över det men jag har så svårt för att bara säga det, om inte annat lär dom ju ha sett det för idag har magen på någon konstigt sätt blivit väldigt synlig, ända sen i morses har den kännts som en ballong. Jag har fått ganska många blickar och kommentarer men det är bara roligt=) Man vill ju få lite bekräftelse på att det faktiskt finns något där inne nu=)


Sen, till den mest fantastiska nyheten idag! Vi har köpt en fantastisk säng! Den kommer i morgon hemkörd och uppbärd och allting och den är 1.80 bred! Vi tror knappt att den får plats men vi kan ju faktiskt inte anpassa sängen efter lägenheten när vi inte kommer bo här för alltid, sängen kommer vi ju ha länge lixom. Så det fick bli en riktig dubbelsäng och på köpet fick vi med två kuddar och två täcken med=) Inte för att dom vi har är dåliga, men det kom med i priset=) 6000 fick vi ge, och det va alltså rabatt på det. Så sängen hade kostat mer egentligen. Skitskön va den!


Nä nu måste magen ha mat! Det kommer föressten lite bilder från balen sen med och en på magen tror jag=)


Later!

Av Jennie - 8 juni 2010 11:56

Godmorgon. Idag hade jag ställt klockan på tio. Det kändes lagom och vi gick upp då med=)

Malin ringde och frågade om hon fick komma och hälsa på så hon kommer troligen på ett litet besök senare. Men föst ska jag och fredrik gå till stan, först vårdcentralen för att försöka bota fredriks enorma pollenallergi som aldrig vill gå över och sen till möbelcity för att kolla på en säng..

Hoppas!!! Våran säng står ju just nu på golvet och skräpar och dessutom är den så ful och obekväm att den förtjänar inget annat än att hamna i soporna! jag ska skratta åt den när vi slänger den.


Idag har jag en tajt klänning på mig. Det gav mig problem, för jag har strumpbyxor på mig med, och dom gör så att det ser ut som att jag har dubbla höfter. Men när jag drog upp dom såg det ut som att jag hade trippla magar. Då föredrog jag dubbla höfter. Och min rumpa har ändrat form tror jag. Eller jag vet inte men den känns inte som vanligt. Jag kanske har blivit lite fet ändå?


Jag vet inte hur man tacklar sånna här problem, för jag har aldrig haft dom förut, förutom en gång när jag precis hade börjat på Mc donalds och hade börjat med ett par p-piller som kunde göra att man gick upp i vikt samtidigt. Då blev mina bröst helt hysteriska och växte ur alla mina små söta Bhar så jag fick köpa nya som är så stora att jag inte ens kan ha dom nu, och jag fick inte på mig mina rosa jeans längre och ja, jag blev faktiskt lite större än vanligt helt enkelt, men det gick över på typ tre månader. Sen va jag som vanligt igen och fick lägga undan alla stora bhar och fick leva med mina minipattar igen. Jag kunde väl fått behålla brösten i alla fall tycker man ju, men icke.


Nä nu ska vi gå till stan och fixa så att Fredrik kan leva ett normalt liv igen.


Bye!

Av Jennie - 7 juni 2010 23:43

Nu mår jag illa!!

Det är inte alls roligt och jag vet inte varför ens, man gör väl tydligen det ibland. Man blir så himla otaggad när man mår illa! Hur ska jag ens kunna föda barn samtidigt som jag mår illa? För jag kommer ju kräkas, det är jag säker på!


Nä, nu får jag sluta snacka om förlossningen som jag tror kommer vara det sista jag gör. Jag orkar inte ens tänka på den mera. Jag lägger den åt sidan tills oktober elller något om vi inte får en överraskning tidigare.


Idag klarade min bror körkortet på trejde försöket=) Grattis till nicke! Jag klarade ju mitt på andra så nu är jag stolt=) Han är ju trots allt man och har övningskört mycket hemma!! Jag körde inget hemma utan tog endast 33 körlektioner. Fast pappa hade iförsig visat mig hur man startade bilen och lärt mig att köra iväg utan att få kärringstopp, så det kunde jag när jag kom till körskolan.


Sen så har nicke bal i morgon som vi ska gå och titta på, det ska bli roligt. Hur myket längtar man inte tillbaka till man stod där själv och glänste lixom? Man går ju typ bara på bal en gång i sitt liv! Jag vill göra det fler gånger!!


Men nu ska jag äta mannagrynsgröt här och försöka få stopp på mitt illamående som annars kommer skena iväg och sluta på toan säkert, Blä!


Puss hej,

Av Jennie - 7 juni 2010 12:51

Godmorgon. Jag har sovit länge, alldeles för länge och mer än jag behöver men det gör jag ju typ jämt..

Jag fattar inte varför min mage är så liten? Inte för att jag är den enda som har en sån liten mage i snart v.18, men ändå, man vill ju att det ska synas nu. Men det gör typ inte det. Bara om jag typ har ätit och sånt, men det är ju inte så konstigt. På morgonen innan jag har ätit så  syns det ingenting. Men min mamma sa att hon inte va större än vad jag är nu heller. Och det är ju olika. När jag ligger ner på morgonen kan man känna själva bebismagen väldigt tydligt. Bara som en liten bula på magen lixom, som absolut inte har varit där innan, men det syns inte när jag står upp.

Jag blir galen på detta!


Kommer jag alltid att vara smal och inte kunna bli tjock? Inte ens när jag är gravid eller? Det är faktiskt inte bara dom som är tjocka som vill vara smala som har komplex! Jag vill få en mage! Jag fattar inte ens hur man kan oroa sig för att gå upp för mycket i vikt? Det känns som att jag inte ens kommer gå upp ett kg, men det gör jag väl säkert sen, men just nu tänker jag så.


Nä blä, jag ska göra mig i ordning och gå till jobbet nu. Sen är jag ledig i två dagar till!? Fast sen jobbar jag stängning i helgen. En riktigt jobbig stängnings helg. Jag ska vara på jobbet klockan två på söndag och jag jobbar till halv 5 på lördagsnatten! Hur ska det ens gå ihop???


Hejdåå.


Av Jennie - 6 juni 2010 22:23

Godkväll.

Jag är hemma i lägenheten igen och har varit det ett bra tag iförsig! När jag kom hit så satte jag mig inte i soffan! Nä, jag tänkte att det är lika bra att ta tag i städningen direkt så jag städade och satte upp mina skrynkliga gardiner i köket som snart måste tas ner för strykning igen. Men dom får hänga där sålänge så det inte ser så tomt ut..

Sen blev jag plötsligt  världens smartaste kvinna och kom på att vi kunde ha våran bänk, som vi hade i köket i våran förra lägenhet men som inte får plats i köket i denna lägenheten i hallen framför speglen istället. Det är skiiiiit praktikst!! Vi hade ingen skohylla men nu använder jag den som det. Alltså det är skiitsvårt att förklara men det är så praktiskt så att jag nästan smäller av så bra det är!!


Jag är så nöjd! Sen så dushade jag med! Och jag har bränt mig mera idag. Eller alltså jag använde solkräm och allt men jagfick två vackra fläckar på magen och en rand på armen och så..jag blir inte ens jämt röd, alltså jämt fördelat, utan det blir fläckligt, skitfult, men jag antar att jag måste vänja min hud lite sakta och fint vid sol=)


Nä nu måste jag sova men ni ska faktiskt få en bild=)


 

Liten mage idag, och dessutom har jag tagit ur navelpiercingen idag med,

men jag har svårt att tro att hålet någonsin kommer växa igen, för man kan

se igenom det!! Det är lite uttöjt tror jag=) Men jag blir bara glad om jag kan stoppa i den sen igen=)


Godnatt!

Av Jennie - 6 juni 2010 15:05

Idag har jag försökt mig på det här med att sola. Jag är inte så bra på det för det blir alltid för varmt eller så tröttnar jag eller så är det något annat. Men idag blåser det ju så kallt så det blir ju inte ens varmt när man solar. Igår lyckades jag bränna mig på bröstet. Alltså inte brösten utan ovanför brösten. Och jag solade inte ens igår. Jag som tänkte skriva ett inlägg om alla som är dumma nog och går och bränner sig när det faktiskt inte är alls bra för huden,och så går jag och bränner mig själv.

Jag som inte ens tyckte jag va ute igår. Men min hud är ju som sagt inte van vid sol, men om det nu blir en sommar med några dagar sol i år så tänkte jag vänja den lite..

Fast en riktigt fin sommar är ju på att hoppas för mycket, det vet jag ju själv.


Jag vill föressten bo i ett hus, med en trädgård som man kan plantera lite i och som man kan sköta om lite. Den får definitivt inte vara så stor som man inte hinner med att rensa ogräs eller sköta om alla blommor och sånt, för det måste hållas snyggt helatiden, men tillräckligt stor så att man känner att det finns utrymme till allt.


Helt plötsligt vill jag ha ett hus på landet, har jag blivit tant?

Nä, det har jag verkligen inte, men det finns många fördelar med att bo lite på landet. Inte i ödemarken. Man MÅSTE!!! ha grannar. Helst flera stycken. Min värsta mardröm vore ju att bo i ett ensamt litet hus i ödemarken. Det förstår jag bara inte hur folk kan göra!


Det får inte ta mer än 15-20 minuter att åka till en större stad heller. Det är nog mina krav.


Äsh, nu ska jag äta lite humanskost tänkte jag=)


Av Jennie - 5 juni 2010 20:59

Allvarligt talat. Jag vill INTE föda barn. Missta mig inte nu. Jag vill ha barn, men jag vill definitivt asolut inte föda det.

Jag har läst väldigt mycket tidningar och bloggar om att föda barn nu och jag fattar verkligen inte hur jag ska ta mig ur det här. ALLA säger att det gör ont så man typ inte överlever. Inte ens superkvinnorna överlever.

Och jag är inte ens i närheten av en superkvinna. Jag är enligt mig själv en väldigt svag människa när det kommer till smärta. Liten och ynklig och tänk om man är trött samtidigt?! När jag är trött och bara vill sova så blir jag lixom helt avstägd och kan helt enkelt inte tänka mig att göra något annat i helavärlden för då bryter sig ett monster löst i mig, om någon eller något stör när jag är trött så blir jag verkligen riktigt otrevlig.

Stackars alla barnmorskor och Fredrik då!


Jag vill inte ha ont. Men jag vill ju såklart ha ett barn. Jag tror att det hade varit bättre om fredrik hade fött barnet, för han hade nog klarat det bättre än mig!!=)

Tänk om man hade kunnat välja vem av mannen eller kvinnan som skulle vara gravid!=) Då hade man kunnat ta några graviditeter var med..

Fantastiskt bra hade det varit!


Men nä, jag får försöka komma på en utväg tror jag? Fast det finns ju inte ens någon.

Av Jennie - 5 juni 2010 16:12

Näpp, inte ett gram har jag gått upp på alla dessa snart 18 veckor. Tror jag inte i alla fall, i sånna fall är det inte alls många gram. Inte i närheten av ett kilo!

Det konstiga är ju att jag inte kan ha mina gamla vanliga Mcd byxor? Blir jag större utan att gå upp i vikt? Det står är man läser om v.17 att det är normalt att ha gått upp 2.5-5.5 kg. Är det onormalt att inte ha gått upp någonting då?


Det är verkligen ett mysterium. Jag sitter och äter räksallad nu i alla fall. Ikväll ska vi grilla igen. Kyckling ska vi grilla. Lite omväxling blir det i alla fall.

Jag längtar så himla mycket till den första juli, min alldra första semesterdag då det är torsdagskväll. Då ska jag och Malin och om någon mer vill följa med? äta på oliven och jag vet nog redan nu vad jag ska beställa=) Jag längtar efter det varendaste gång som dom startar grillen på oliven och allt deras os flyger in genom Mcd dörren på jobbet. Det luktar verkligen fantastiskt gott!


Nä, om jag skulle ta och äta upp mina räkor nu kanske..

Presentation


Jag heter Jennie och bor i Borås i en lägenhet med min pojkvän Fredrik. Vi väntar vårat första barn och det är det jag hade tänkt att denna bloggen ska handla om=). Bloggar om mina tankar och känslor och sånt som händer om dagarna.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards