Alla inlägg den 15 september 2010

Av Jennie - 15 september 2010 16:50

Nu känns det som att det är för mycket  mitt liv. Fast det är inte ens mycket.


ett: Denna jävla datorn håller på att haverera. Snart funkar inte en enda tangent och det är något med denna bloggsidan och datorn. Dom  kan inte fungera tillsammans.


två: jag FATTAR INTE HUR JAG SKA FYLLA I FÖRSÄKRINGSKASSAN PAPPERSHELVETENA!!!! Jag har till och med fått hjälp av sophia på jobbet, men det är mer saker jag inte fattar. Varför ska det vara så svårt? Jävla företag!


tre: idag har jag röstat. Det va det töntigaste jag har gjort tror jag. Varför ska man stå bakom en liten vägg och lägga i dom olika papprena i olika kuvert när man ändå tar papprena själv så att alla ändå kan se vilket parti man ska rösta på? Herregud. Jag är verkligen så politiskt ointresserad och då säger ju alla politiskt intresserade att jag inte är intresserad av min egen framtid. Jo det är jag, men jag märker inte en enda liten skillnad ändå, vilket parti som än vinner och dom bara ljuger ändå. Jag röstade på Socialdemokraterna, jag vet inte varför, men jag visste att jag inte ville rösta på moderaterna. Typ. Omotiverat.


fyra: Jag har fått värdens utslag på halsen, jag ser dödssjuk ut. Det kliar och det kliar även på magen och armarna men det har bara blivit utslag på halsen. Nu har det kliat i tre dagar, jag gick till vårdcentralen, blatteläkaren visste inte va det va, jag fick kortisonkräm. Jag vet inte om jag vill använda den. Jag vill inte ta några läkemedel när jag är gravid. Även om det stod att inga kända risker fanns vid graviditet. Men jag ska ringa specialistmödravården i morgon och kolla med dom med. MVC svarar ju inte ens när dom har telefontid och dom har stängt i morgon och på fredag, så där kunde jag ju inte heller få hjälp. Det KLIAR! och jag ser verkligen förfärlig ut.


fem: Idag fick jag hur mycket post som helst. En rolig sak va i alla fall en bok som jag beställt. "Att föda" heter den och det ska tydligen vara jättebra.


sex: Jag har inte kissat på två nätter! Det är jättekonstigt och så himla irriterande för jag tänker på det i sömnen. Alltså det känns helt onormalt att inte göra det och då drömmer jag om att jag inte gör det och det stressar mig. Vart är nattkisset? Jag hoppas det kommer tillbaka så att jag kan sova bättre.


sju: Om jag inte hade känt att det är sjukt onödigt så hade jag önskat mig en ny dator i födelsedagspresent, men nu gör jag inte det, för det är onödigt. Det finns annat som jag hellre vill önska mig.

Presentation


Jag heter Jennie och bor i Borås i en lägenhet med min pojkvän Fredrik. Vi väntar vårat första barn och det är det jag hade tänkt att denna bloggen ska handla om=). Bloggar om mina tankar och känslor och sånt som händer om dagarna.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards