Alla inlägg den 14 september 2010

Av Jennie - 14 september 2010 21:39

Nä-ä. Är det sant!? Nu stampar grannarna runt där uppe igen. Låter som en flock elefanter släppts lös. Jag har inga problem med att dom går och att det låter då. Men måste det låta som att dom tränar aerobic? Och det skakar i min lampa!

Jag har inte hört ett ljud från dem sen i Lördags natt. Trodde dom hade mördat varandra.

Men dom har väl vaknat ur bakfyllan nu. Dom har plockat upp kläderna och skorna som de hade kastat ut genom fönstret på natten i alla fall.

Detta är svenska medelålders människor alltså. Eller hon är runt 40 och han är runt 27. Dom är gifta. Troligen. Och  dom har gäster på helgerna av olika slag. Och dom kastar ut kläder och skor genom fönstret när dom är så fulla att dom knappt kan låsa upp sin egen dörr.


Det är sanslöst. Hur omoget?


Och nu bankar dom alltså med sina 100 kg:s fötter i mitt tak.

Av Jennie - 14 september 2010 19:42

Godkväll.

Jag sitter och kollar på halv åtta hos mig. Undra egentligen varför det är ett så bra pogram? Jag tycker att det är så roligt att få se hur det ser ut hemma hos andra vanliga människor. Och vad dom har när dom dukar och vad dom lagar för mat såklart. Jag vill med kunna bjuda hem några kompisar och så på trerätters=) Det kan jag väl iförsig, men motivationen blir inte lika stor när man inte har en komplett servis tex. Bara en sån sak gör ju hur mycket som helst. Och en matsal.

Synd bara att tv 4:as sändning just nu är dum! Det hackar!


Jag är som vanligt helt sjukt trött. Det behövs inte mycket för att jag ska bli det .


Nu väger jag föressten 62 kg!! Det fattar inte jag för hos BM i torsdags vägde jag 60 ju! Jag hade samma skor och ungefär lika mycker kläder med. Herregud. 9 kg har jag gått upp. Nu får det lugna sig!


Bye.


Av Jennie - 14 september 2010 16:59

Goddagens.


Idag va jag och Fredrik på Ultraljudet tillsammans=) Allt såg bra ut, den lille följer sin tillväxtkurva precis som den ska och allt annat va perfekt=) Sedan kunde hon med 100% säkerhet säga att det faktiskt är en liten kille därinne!

Jag såg det med, riktigt tydligt! Det är skönt att veta verkligen för nu kan jag shoppa killkläder! Jag vet att man inte ska vara för insnöad på att köpa kill och tjejkläder, men jag är det. Faktiskt.

Mamma va ju övertygad om att det va en tjej så hon har ju redan köpt lite rosa kläder så lite rosa kommer han få ha på sig i alla fall=)

Han kommer med ganska stor säkerhet att heta Gabriel!

Inga hemlisar i  denna bloggen inte! Många brukar ju vänta med att säga vad det blir för kön och namn och sånt, men inte jag inte. Jag tycker bara det är roligt att alla får veta. Det är Fredrik som har bestämt namnet. Jag tycker det är väldigt fint med och tycker att eftersom att han verkligen vill att han ska heta Gabriel så får han göra det. Det är fint.


Nu efter v.33 kommer jag gå till Specialistmödravården och ta en CTG kurva (mäta bebisens hjärtljud och ev. värkar) en gång i veckan, sen ska jag på tillväxtUL några gånger till plus att jag ska gå till den vanliga Barnmorksan mycket tätare. Jag kan nästan bosätta mig på sjukan. Men jag tycker det känns skönt att dom verkligen har koll på mig.


Mamma berättade idag att jag föddes två veckor för tidigt, min bror Nicke föddes några dagar för tidigt och min andra bror David föddes precis på BF. Så kanske att det blir lite tidigare ändå. Min yngsta bror Carl kom visserligen 5 dagar senare. Men då va ju mamma mycket äldre med, om det nu påverkar.


Ja, sen idag har jag lunchat med Sandra. Det va gott. Vi gillar Tisdagar för då serveras det fläsk, eller vad det heter, med löksås och potatis. Det är GOTT! Husmanskost ska det va! Sen har hon kikat in lite i våran lägenhet och så. En liten liten spark fick hon nog känna med. Lillen ville inte riktigt innan, men nu skulle hon varit här för nu är det såklart full rulle därinne!


Bye.

Presentation


Jag heter Jennie och bor i Borås i en lägenhet med min pojkvän Fredrik. Vi väntar vårat första barn och det är det jag hade tänkt att denna bloggen ska handla om=). Bloggar om mina tankar och känslor och sånt som händer om dagarna.

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards